Coaching

Isabel Bulcke
Isabel Bulcke - Life coach

Waarom zou je alles in je leven alleen moeten aanpakken? Het toegeven dat je hulp nodig hebt en het aanvaarden van hulp zijn de eerste stappen naar een gelukkig en harmonieus leven. 

Maak een afspraak

Wat is life coaching?

In de zoektocht naar jezelf kan het belangrijk zijn dat iemand anders je daarbij helpt. Een life coach bekijkt jouw leven van dichterbij en vanuit een ander perspectief. Het doel van life coaching is om jouw levensgeluk op elk levensgebied te verhogen. Daarnaast helpt de coach je om een transformatieproces te ervaren op persoonlijke groei. Dit met de juiste coachingtechnieken en de juiste vraagstellingen. Juiste vragen brengen je namelijk tot nieuwe inzichten én uiteindelijk tot de antwoorden waarnaar jij op zoek bent. Als coach hebben we geen oordelen en mag alles er volledig zijn.

Voordeel van life coaching

Het traject dat je aflegt, wordt volledig gepersonaliseerd. Jij bepaalt waarop je wil werken. Tijdens het traject leer je jezelf beter kennen en ga je anderen ook beter begrijpen. Naarmate dit traject vordert, zal je ook een goede balans vinden in het leven. En balans betekent harmonie. Uiteindelijk zal jij je gelukkiger voelen en zal dit duidelijk zichtbaar zijn in je levenskwaliteit.

Meer weten over life coaching

Verloop van het traject

Een individueel traject start met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we na wat je wilt bereiken. Ik leg ook uit hoe ik te werk ga en wat je kan verwachten. Na dit gesprek kan je nog steeds vrijblijvend beslissen of je effectief van start wil gaan om de ware parel in jezelf te ontdekken.

Het gesprek is de belangrijkste factor tijdens de coachings. Er worden allerlei coachingstechnieken en bewustwordingsoefeningen gebruikt die je tot inzichten zullen brengen. Gedurende het traject beperk ik me als coach niet enkel tot de sessies. Je zal ook nog handvaten en oefeningen krijgen om thuis uit te voeren, zodat je groeiproces tussen de sessies blijft doorlopen.

Life coaching gebeurt volledig op maat. Het aantal sessies kan dan ook variëren per individu. Het is wel belangrijk dat je actief meewerkt om vlotter tot goeie resultaten te komen.

© 2017 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED.  Webdesign by digicreate.be  Privacy  Cookies