Over mezelf

Isabel bulcke
Isabel bulcke - BIZ coach

“Ik wil jou laten ontdekken dat er heel wat potentieel in je zit! Daarnaast maak ik jouw bewust van de mogelijkheden en kansen die jij in jouw leven kan ervaren”

Maak een afspraak

De eerste stappen...

In 2012 zette ik de eerste stappen op m’n pad van persoonlijke groei. Ik voelde me niet 100% gelukkig. Als persoon wordt je gevormd in je jeugd door wat mensen in je dichte omgevingen jou vertellen en door die overtuigingen over te nemen van wat mensen zeggen. Maar al die overtuigingen en uitspraken resoneerde niet meer met hoe ik me echt voelde vanbinnen, dus ging ik opzoek naar m’n ware zelf. Door coachings, lichaamswerk, workshops en bepaalde opleidingen van persoonlijke groei liet ik al heel wat ballast los van wat ik jaren bijeen had gesprokkeld. Maar ik miste nog iets, ik kon niet zeggen wat, dus ging ik verder op m’n pad. 

De zoektocht

In 2015 kwam ik het prachtige boek ‘ je kunt je leven helen’ van Louise Hay tegen. Ik had m’n hart verloren niet enkel aan het boek maar aan haar hele filosofie. De essentie van Louise Hay haar filosofie is HOUDEN VAN JEZELF. Dit was de ontbrekende schakel. Ik ging opzoek of er meer was dan enkel boeken en toen ontdekte ik dat er een jaartraining, workshops en opleidingen waren dus heb ik die zonder twijfel gevolgd. Uit ervaring kan ik nu vertellen dat deze filosofie heel wat teweeg heeft gebracht in m’n leven. Ik sta vandaag veel krachtiger in het leven dan ooit te voren. Want ik weet waarvoor ik sta en wie ik ben, ik weet wat ik wil in m’n leven en daar ga ik nu 100% voor. Ik laat DE PAREL in mezelf schitteren als nooit tevoren. 

Magic is believing in yourself.
If you can do that you can make anything happen.
Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Jouw loopbaan is een belangrijk facet in je leven en daarom is het zo belangrijk dat je gelukkig bent op je job. Want het grootste deel van ons leven brengen we door op de werkvloer. Loopbaanbegeleiding laat je zien wat je mogelijkheden zijn, wat jouw verborgen talenten zijn, welke beperkende overtuigingen je meedraagt over een job... Het is als het ware een bewustwording van welk potentieel erin je huist als werknemer of zelfstandige.
lees meer
BIZ COACHING

BIZ COACHING

Het ondernemerschap kan een hele zoektocht zijn. Juist daarom is het zo belangrijk dat je er niet alleen voor staat. In BIZ coaching brengen we jouw onderneming in kaart. We gaan kijken waar er kansen blijven liggen, hoe sterk je fundament van je onderneming is, wat je score is op zichtbaarheid en nog zo veel meer aspecten van je ondernemeing. Het doel van BIZ coaching is om jouw onderneming optimaal te laten exploreren.
lees meer
Kennismaking

Kennismaking

Wil je graag eerst eens kennismaken met De Parel Coaching? Dan ben je steeds welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil zeker niets opdringen, maar hopelijk kan ik je tijdens deze vrijblijvende momenten inspireren. 
Contacteer me
© 2017 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED.  Webdesign by digicreate.be  Privacy  Cookies