Over mezelf

Isabel bulcke
Isabel bulcke - life coach

“Ik wil je inspireren en ondersteunen in de zoektocht naar jezelf. Je bent uniek met je prachtige kwaliteiten en vaardigheden. Ik help je met het vinden van kracht en je ware zelf. Jij hebt de sleutel om de parel die je bent terug te doen stralen en daar maak ik jou van bewust.”

Maak een afspraak

De eerste stappen...

In 2012 zette ik de eerste stappen op m’n pad van persoonlijke groei. Ik voelde me niet 100% gelukkig. Als persoon wordt je gevormd in je jeugd door wat mensen in je dichte omgevingen jou vertellen en door die overtuigingen over te nemen van wat mensen zeggen. Maar al die overtuigingen en uitspraken resoneerde niet meer met hoe ik me echt voelde vanbinnen, dus ging ik opzoek naar m’n ware zelf. Door coachings, lichaamswerk, workshops en bepaalde opleidingen van persoonlijke groei liet ik al heel wat ballast los van wat ik jaren bijeen had gesprokkeld. Maar ik miste nog iets, ik kon niet zeggen wat, dus ging ik verder op m’n pad. 

De zoektocht

In 2015 kwam ik het prachtige boek ‘ je kunt je leven helen’ van Louise Hay tegen. Ik had m’n hart verloren niet enkel aan het boek maar aan haar hele filosofie. De essentie van Louise Hay haar filosofie is HOUDEN VAN JEZELF. Dit was de ontbrekende schakel. Ik ging opzoek of er meer was dan enkel boeken en toen ontdekte ik dat er een jaartraining, workshops en opleidingen waren dus heb ik die zonder twijfel gevolgd. Uit ervaring kan ik nu vertellen dat deze filosofie heel wat teweeg heeft gebracht in m’n leven. Ik sta vandaag veel krachtiger in het leven dan ooit te voren. Want ik weet waarvoor ik sta en wie ik ben, ik weet wat ik wil in m’n leven en daar ga ik nu 100% voor. Ik laat DE PAREL in mezelf schitteren als nooit tevoren. 

Magic is believing in yourself.
If you can do that you can make anything happen.
Workshops

Workshops

De workshops draaien rond 'love yourself, heal your life'. Deze sessies zijn perfect om je bewust te maken over jezelf, met Louise Hay als inspiratiebron. De ontdekking naar jezelf begint enerzijds met de bewustwording van beperkende overtuigingen over jezelf en de aspecten in je leven. Anderzijds begint het bij het onder de loep nemen van jouw overtuigingen en het opruimen van emotionele ‘balast'.
lees meer
Coachings

Coachings

In de zoektocht naar jezelf kan het belangrijk zijn dat iemand anders je daarbij helpt. Een life coach bekijkt jouw leven van dichterbij en vanuit een ander perspectief. Het doel van van life coaching is om jouw levensgeluk op elk levensgebied te verhogen. Daarnaast helpt de coach je om een transformatieproces te ervaren op persoonlijke groei. 
lees meer
Kennismaking

Kennismaking

Wil je graag eerst eens kennismaken met De Parel en de filosofie van Louise Hay? Dan ben je steeds welkom op de lezingen, filmvoorstellingen en interactieve avondworkshops. Ik wil zeker niets opdringen, maar hopelijk kan ik je tijdens deze vrijblijvende momenten inspireren. De boeken van Louise Hay zijn mijn uitgangspunt. Ik noem het ook wel eens 'mijn Bijbel', omdat ik er al volledig van overtuigd ben. 
lees meer
© 2017 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED.  Webdesign by digicreate.be  Privacy  Cookies