Over Louise Hay

Louise Hay
Louise Hay- pionier in persoonlijke groei

"Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf." Door mensen te leren van zichzelf te houden, creëer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe."

Persoonlijke groei

Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Ze heeft liefdevolle en diepgaande inzichten die een bron zijn voor mensen die aan zichzelf willen werken en hun levenskwaliteit willen verbeteren. "Het leven is niet iets wat ons overkomt", zegt Louise Hay.

‘Je kunt je leven helen’ is een baanbrekend werk van Louise Hay. Al haar wijsheid, die ze na vele jaren studie en onderzoek alsook door haar werk als metafysisch counselor heeft verkregen, zit er in vervat. Haar inzichten werden ook verfilmd naar een inspirerende film die ook wereldwijd veel succes kent. Zelf kende ze een zware jeugd, maar stond volop in het leven. Haar stralende persoonlijkheid en door zelf het voorbeeld te zijn van haar filosofie, is Louise een inspiratiebron voor velen.
Het uitgangspunt van deze filosofie is jezelf accepteren en leren houden van jezelf. Het enige wat je nodig hebt, is de wil en bereidheid om je te laten onderdompelen in deze gedachtegang. 

De training en workshops die ik geef, zijn gebaseerd op de bestseller van Louise Hay: ‘Je kunt je leven helen’. 

© 2017 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED. Webdesign by digicreate.be